معرفی برترین سایت های خدماتی

معرفی بهترین ارائه دهندگان خدمات حقوقی، تعمیراتی، پزشکی و سلامت و سایر

معرفی برترین سایت های خدماتی

معرفی بهترین ارائه دهندگان خدمات حقوقی، تعمیراتی، پزشکی و سلامت و سایر

موسسه حقوق و وکیل، تعمیرات موبایل و لپ تاپ، خدمات پزشکی و سلامت و سایر خرماتی که به آن نیاز خواهید داشت ما بهترین ها را در ایران معرفی خواهیم نمود.

۵ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

اجرای نانوی نما جدیدترین روش جهت محافظت از نمای ساختمان در برابر شرایط جوی و همینطور تسهیل پاکسازی نما، می باشد. نما یکی از المان های کلیدی ساختمان ها بوده که مجافظت از آن در برابر نفوذ بارش ها و همینطور پاکیزه نگه داشتن آن، برای ساکنین بسیار با اهمیت است. امروزه به کمک تکنولوژی نانو در ساختمان، این امر به سادگی امکان پذیر است. در این مقاله از سری مقالات وب سایت پرشین نما، به بررسی تکنولوژی نانو و کاربرد آن در نمای ساختمان ها، می پردازیم.
 

تکنولوژی نانو چیست؟

تکنولوژی نانو چیست؟

تکنولوژی نانو، علمی است که با مطالعه مواد در ریز ترین مقیاس آن ها یعنی مقیاس نانومتر، به کنترل بر آن ها دست یافته و نتایج شگفت انگیزی را به همراه می آورد. نانو، علمی بسیار گسترده بوده که توضیح آن از حوصله بحث خارج است؛ از همین رو در این جا به ذکر همین مورد بسنده می کنیم که حضور فناوری نانو در عصر حاضر، آنچه که شاید زمانی غیر ممکن به نظر می رسید را امکان پذیر ساخته و هر لحظه مطالعاتی که پیرامون استفاده از این فناوری در بخش های مختلف زندگی بشر صورت می گیرد، در حال افزایش است. 
فناوری نانو را هم اکنون در بخش های مختلف ساختمان سازی و علی الخصوص نمای ساختمان به کار می برند. اجرای نانوی نما در حالت کلی بدین معنی است که از فناوری نانو به صورت پوششی بر روی نما استفاده کرده تا آن را در برابر نفوذ بارش و گرد و غبار محافظت کنیم. همینطور پوشش نانو بر روی نما باعث می شود تا تمیز کردن سطح بسیار ساده امکان پذیر گردد؛ تا جایی که حتی سطح به فناوری پاکسازی خودکار مجهز می گردد.

اجرای نانوی نما

 

هدف از اجرای نانوی نما
 

نانوی سازه با اهداف مختلفی صورت می گیرد. این مواد را می توان به جهت آبگریز کردن مصالح ، بر روی آن ها استفاده کرده و نما را در برابر نفوذ انواع بارش و گرد و غبار، عایق کنیم. کاربرد دیگر تکنولوژی نانو در ساختمان، استفاده از مواد شوینده نانو برای شستشوی نما بوده، که این امر را بسیار تسهیل کرده و سرعت می بخشد. همچنین امروزه رنگ های نانو نیز تولید شده که از دوام بالایی در برابر انواع شرایط جوی، برخوردارند.    

 

اجرای نانوی نما، بی تاثیر از نوع مصالح مورد استفاده
 

پوشش نانو را می توان بر روی انواع نماها پیاده سازی کرد؛ البته نانوی هر ماده با توجه به ساختمان تشکیل دهنده آن با نانوی ماده دیگر متفاوت است. می توان از اجرای نانوی نما جهت آبگریز کردن انواع مصالح از جمله سنگ، شیشه، آجر، بتن و سرامیک، استفاده کرد. در صورتی که هدف از اجرای نانوی نما، عایق سازی مصالح برای در برابر نفوذ آب است، انجام این کار برای مصالحی که جذب آب بالایی دارند بازدهی بسیار بالایی دارد. مصالحی همچون بتن، آجر، سیمان و برخی از انواع سنگ ها مانند تراورتن و مرمریت، دارای جذب آب بالایی هستند؛ از این رو پوشش نانو بر روی آن ها تاثیر قابل توجهی را در بر خواهد داشت. 
یکی از انواع نماهایی که استفاده از تکنولوژی نانو بر روی آن رایج است، شیشه می باشد. پوشش نانو بر روی شیشه باعث می گردد که این ماده خاصیت آبگریزی بالایی یافته و با بارش باران به صورت خودکار، شسته شود. اجرای نانوی نما همچنین باعث افزایش مقاومت و دوام مصالح شده و عمر مفید آن را افزایش می دهد. 
 

نحوه اجرای نانوی نما

نحوه اجرای نانوی نما

برای اجرای نانوی نما بایستی ابتدا و پیش از هر کاری، سطح کاملاً از هر نوع آلودگی و گرد و غبار پاک شود. پس از پاک سازی و شستشوی سطح، باید پوشش نانو را روی سطح اعمال کنیم. این کار را می توان به سه صورت انجام داد: قلمو، اسپری و غلتک. اسپری کردن مواد نانو بر روی سطح باعث استفاده زیاد این مواد نسبت به قلمو و غلتک، می گردد. پس از اجرای نانوی نما و پوشاندن سطح با مواد نانو، بایستی مطمئن گردیم که این مواد به صورت یکنواخت پخش شده باشند. در صورتی که پوشش نانو به خوبی روی سطح صورت گرفته باشد بایستی در صورت ریختن آب بر روی آن، هیچ گونه نفوذی دیده نشده و قطرات آب از روی سطح به پایین لیز بخورند.

متخصصین پرشین نما با بیش از 20 سال سابقه در زمینه کار در ارتفاع و بدون داربست، در زمینه اجرای نانوی نمای ساختمان در جهت همراه شدن با تکنولوژی روز دنیا و بالا بردن کیفیت کار خود در حوزه خدمات نمای ساختمان در خدمت شما عزیزان میباشد.

منبع:سایت پرشین نما

  • پرشین نما ...
  • ۰
  • ۰

انواع نمای ساختمان، که با توجه به نوع مصالح مورد استفاده می تواند از بتنی تا شیشه ای متفاوت باشد، با توجه به شرایط اقلیمی و مهم تر از آن علاقه افراد و هزینه ای که می توانند بابت نما بپردازند، طراحی و به کار گرفته می شوند. نما، نخستین المان از سازه است که با آن مواجه می شویم. این بخش نه تنها در ظاهر سازه و دید مخاطب نسبت به آن و حتی در زیبایی شهر تاثیر داشته، بلکه عایق صوتی و حرارتی ساختمان را نیز تامین می کند. از این رو مصالحی که برای انواع نمای ساختمان به کار می روند بایستی نیازهای مذکور را رفع نمایند.

در قسمت اول این مقاله به معرفی انواع نمای ساختمان از جمله نمای شیشه ای، نمای سنگی، نمای آجری، نمای کامپوزیت و نمای سرامیک، پرداخته و به توضیح مختصری پیرامون هر یک می پردازیم. در ادامه همراه ما تیم نویسندگان پرشین نما ، باشید.

 

نمای شیشه ای

نمای شیشه ای و شستشوی آن

شیشه، یکی از مصالح پر طرفدار در بین انواع نمای ساختمان است. این ماده به سازه ظاهری زیبا بخشیده و علاوه بر آن، بهترین انتخاب برای استفاده حداکثر از نور خورشید جهت تامین نور داخل ساختمان، می باشد. آنچه که ممکن است به هنگام استفاده از شیشه در نمای سازه کمی سوال برانگیز باشد، این است که آیا این ماده می تواند عایق صوتی و حرارتی خوبی را نیز فراهم کند؟ پاسخ این است که در صورتی که شیشه مورد استفاده با کیفیت بوده و دوجداره یا سه جداره نصب گردد، تمامی این نیازها را به خوبی رفع می کند. البته لازم به ذکر است که طبیعتا استفاده از شیشه در نمای ساختمان باعث اتلاف انرژی زیادی شده که این از معایب این روش می باشد.

شستشوی نمای شیشه ای

در گذشته برای شستشوی نمای شیشه ای تنها از داربست استفاده میشد و افراد با استفاده از طی و دستمال شیشه ها را تمیز میکردند ولی امروز گروههای متخصص در زمینه نماشویی با استفاده از طناب راپل و به صورت معلق شیشه ها را پاک میکنند و برای ماندگاری طولانی مدت تمیزی شیشه از مواد نانو استفاده میکنند تا گرد و غبار به راحتی روی شیشه نشیند. 

 

نمای سنگی

نمای سنگی و شستشوی آن

یکی از مصالحی که در بین انواع نمای ساختمان، استفاده از آن در ایران بسیار مرسوم است، سنگ می باشد. از بین انواع سنگ های مورد استفاده، سنگ تراورتن یکی از 

پرکاربردترین ها می باشد. نکته مهمی که به هنگام استفاده از سنگ برای نمای سازه بایستی به آن توجه شود، این است که سنگی استفاده گردد که چسبندگی کافی را با بدنه نما بدست دهد. یکی از دلایل استفاده متداول از سنگ تراورتن بدین منظور نیز همین مساله است. این سنگ روی بدنه خود دارای حفره هایی بوده که حضور آن ها، چسبندگی مناسبی را بدست می دهد.

شستشوی نمای سنگی

شستشوی نمای سنگی بسته به نوع سنگ به کار رفته در نمای ساختمان متفاوت است و از مواد تمیز کننده و ابزار ویژه استفاده میشود.

در شستشو نماهای سنگی استفاده از دستگاه واترجت و گاهی اوقات که سنگ جرم داشته باشد و یا روی نما سیمان پاشیده شده باشد(بروش شستشو سنتی) صورت میگیرد.

گاهی اوقات سنگ نما جرم میگیرد که در این مواقع در سنگهای براق هم استفاده از دستگاه لایه بردار(سندبلاست)باید انجام شود.

نکته: قبل از اقدام پیچ رولپلاک نمای سنگی نباید شستشو نما انجام شود.

 

نمای آجری

نمای آجری و شستشوی آن

تا چند سال پیش، با شنیدن نام آجر نخستین چیزی که در ذهنمان تداعی می گشت، مصالحی زرد رنگ و عمدتا شکسته و بدون هیچ گونه صافی روی بدنه، بودند. امروزه آجرها تفاوت بسیاری نسبت به گذشته کرده اند؛ تا جایی که می توان با اطمینان خاطر این مصالح را حتی در نمای سازه، به کار برده و چه بسا نسبت به سایر مصالح، ظاهر دلنشین تری را نیز برای ساختمان ایجاد کرد. چنین چیزی به لطف آجرهای رنگی و نسوز امکان پذیر است. این ماده طول عمر بالایی داشته و عایق مناسب صوتی و حرارتی است. همچنین به دلیل ساختار آن، برای محیط زیست نیز آسیبی را به همراه ندارد.

در گذشته نحوه نصب آجرها در بین سایر انواع نمای ساختمان باعث می شد که هم وزن سازه افزایش یافته و هم سازه مقاومت لرزه ای بالایی نداشته باشد. البته امروزه با استفاده از روش های جدید نصب، این مشکلات برطرف شده اند.

شستشوی نمای آجری 

نماهای آجری جزو سخت ترین سطوح نما میباشند که به دلیل جذب سریع غبار دچار شورابه های سنگین میشوند. 

شوره سفید رنگ در سطح نماهای آجری به علت جذب آب توسط آجر و بیرون زدن نمکهای موجود در آن ایجاد میشود. همچنین رطوبت موضعی مانند ترکیدن لوله در خاک و دیوار نیز ممکن است باعث ایجاد شوره گردد.

شستشوی نمای ساختمان آجری، شستشوی نما دیوارها و جرم گیری تمامی سطوح و … با جرم زیاد و آلودگی بیش از حدچندین ساله بادستگاهی به نام واترجت و همراه سیلیس ( واتر سند بلاست ) انجام می شود.

 

نمای کامپوزیت

نمای کامپوزیت و شستشوی آن

پرکاربردترین ها می باشد. نکته مهمی که به هنگام استفاده از سنگ برای نمای سازه بایستی به آن توجه شود، این است که سنگی استفاده گردد که چسبندگی کافی را با بدنه نما بدست دهد. یکی از دلایل استفاده متداول از سنگ تراورتن بدین منظور نیز همین مساله است. این سنگ روی بدنه خود دارای حفره هایی بوده که حضور آن ها، چسبندگی مناسبی را بدست می دهد.

شستشوی نمای کامپوزیت 

امروزه جنس بسیاری از نماها، کامپوزیت میباشد. این نماها از مقاومت بالایی برخوردار میباشد ولی یکی از مشکلات عمده کثیفی زود به هنگام کامپوزیت نما میباشد و دسترسی برای شستشوی آنها راحت نیست. این نوع نما کثیفی و جرم را به خود میگیرد و سبب جرم گرفتگی میشود. گروه پرشین نما متخصص در زمینه امور کار در ارتفاع برای شستشوی نماهای کامپوزیت از مواد شوینده مناسب و دستگاه واترجت استفاده میکند( البته در صورتی که جرم روی نما زیاد باشد بعد از واتر جت از ابر و طی هم استفاده میکنند) و در ارتفاعات با استفاده از طناب مخصوص به صورت معلق و بدون داربست به صورت کاملا حرفه ای کار میکند.

نمای سیمانی 

نمای سیمانی

سیمان یکی از مصالح بسیار پرکاربرد در زمینه ساختمان سازی است. این ماده مقاومت بالایی داشته که به کارگیری آن در نما نیز، همین دوام را برای ظاهر سازه به ارمغان می آورد. امروزه استفاده از سیمان بدلیل افزایش تنوع رنگ و نوع آن، بیش از پیش برای نما مورد توجه و استفاده قرار می گیرد. این ماده بیشتر مورد توجه افرادی که در بین انواع نمای ساختمان، صرفه جویی اقتصادی در کنار عمر مفید ماده برایشان در اولویت است، قرار دارد. البته نمای سیمانی با توجه به قیمت نسبتا پایین آن، معایبی نیز دارد که از آن جمله می توان به ضعف عایق حرارتی، امکان ترک خوردگی و جذب آلودگی اشاره کرد.

شستشوی نمای سیمانی

برای شستشوی نمای سیمانی از دستگاه واتر جت استفاده میشود که این دستگاه آب را با فشار زیاد از نازل خارج میکند و اقدام به نظافت نما میکند.

شستشوی نمای ساختمان با واترجت برای نمای سیمانی دو حالت دارد.

  1. اگر نمای سیمانی کثیفی زیادی نداشته باشد ، با واترجت تنها همانند روز اول می شود.
  2. اگر نمای سیمانی بیش از اندازه کثیف باشد حتما باید با اسید شستشو شود.

نمای چوبی 

نمای چوبی

تا چند سال پیش، استفاده از چوب برای نمای ساختمان بدلیل اینکه به شدت تحت تاثیر آب و هوا قرار می گیرد، تنها در برخی محیط های خاص امکان پذیر بود. امروزه تکنولوژی راه خود را به اینجا نیز باز کرده، به طوری که با حضور چوب های ترمو وود، همه افراد در همه انواع آب و هوا، می توانند از زیبایی این محصول در نمای سازه خود بهره مند شوند. از مزایای این ماده نسبت به سایر انواع نمای ساختمان، وزن بسیار پایین آن و نصب آسان و سریع، است. 

شستشوی نمای چوبی

باید بدانید در شستشوی نمای ساختمانهای چوبی حساسیت بالایی وجود دارد، زیرا چوب باید در زمان کوتاهی شستشو و خشک شود به همین دلیل به این نکته باید توجه کنید که، نماشویی چوب باید در یک روز آفتابی صورت گیرد تا چوب خیلی سریع خشک شود. 

برای بهبود کارایی و همچنین حفظ کیفیت چوب در مقابل گرما، سرما، گرد و غبار از مواد نگهدارنده استفاده میشود. از جمله این مواد نگهدارنده ، رزین و روغن جلا ی ویژه که باعث ماندگاری و زیبای نما می شود که در این صورت نمای سازه شما تحت تاثیر شرایط جوی و محیطی آسیبی نخواهد دید.

 

نمای سرامیک

نمای سرامیک ساختمان و شستشوی آن

از دیگر انواع نمای ساختمان، نمای سرامیک می باشد. مقاومت این ماده بالا بوده و با گذر زمان، زیبایی نمای ساختمان را حفظ می کند. نصب پر سرعت و کم هزینه تر سرامیک در کنار دوام و زیبایی آن، از جمله مزایای استفاده از این ماده برای نمای ساختمان، می باشد.

 

گروه پرشین نما متخصص در زمینه کار در ارتفاعات و شستشوی انواع نماهای ساختمانی با بیش از 20 سال تجربه کاری و دارای کادری مجرب در اجرای پروژه با استفاده از طناب راپل و دستگاههای پیشرفته و بدون استفاده از داربست در زمان کوتاه و هزینه پایین در خدمت شما عزیزان میباشد.

منبع:سایت پرشین نما

  • پرشین نما ...
  • ۰
  • ۰

آب بندی نمای ساختمان، به جهت محافظت از داخل سازه در برابر بارش‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. تاثیر بارندگی بر سازه و نفوذ آن به داخل ساختمان، ارتباط چندانی به نوع ساختمان و سال ساخت آن ندارد. در حقیقت در هر ساختمانی احتمال نفوذ بارش درون ساختمان وجود داشته، از این رو آب‌بندی نمای ساختمان در همه انواع ساختمان‌ها بسیار با اهمیت است. در این مقاله ابتدا اثرات مخرب بارش هم بر روی نما و هم بر روی ساختار سازه را بررسی کرده و سپس به روش‌های مختلف آب‌بندی انواع نما، می‌پردازیم. در ادامه با تیم نویسندگان پرشین نما همراه باشید.

آب‌بندی نما بدون داربست، به کمک طناب

اثرات مخرب انواع بارش بر روی سازه و حل این مشکل به کمک آب بندی

بارش برف و باران، هم نمای سازه را تخریب کرده و هم می‌تواند به ساختار آن آسیب وارد نماید. آب‌بندی نمای ساختمان می‌تواند از هر دوی این آسیب‌ها جلوگیری نماید. یکی از انواع اثراتی که بارش بر روی نمای سازه می‌گذارد، پوسته پوسته شدن رنگ نما و شوره زدگی آن است. وجود انواع قارچ و کپک نیز از دیگر اثرات نامطلوب بارش و در حقیقت عدم آب‌بندی نمای ساختمان می‌باشد. البته نمی‌توان از آلودگی و کثیف شدن سریع ساختمان پس از بارش‌ها غافل شد؛ که در نتیجه هزینه‌های اضافی را برای شستشوی نمای ساختمان، می‌طلبد.

همانطور که گفتیم، بارندگی در صورت آب‌بندی نبودن نمای ساختمان، می‌تواند علاوه بر آسیب ظاهری، بر ساختار ساختمان نیز آسیب وارد نماید. عمده ترین اثری که در این قسمت می‌توان به آن اشاره کرد، نفوذ آب به درون مصالح و یخ زدن آن، و درنتیجه آسیب رساندن به سازه است. ایجاد انواع ترک‌ها ناشی از یخ زدگی و ذوب شدن مداوم آب نفوذ یافته درون مصالح، می‌تواند اثرات بعضاً جبران ناپذیری را ایجاد کند.

اثر مخرب دیگر بارش‌ها که علی الخصوص در ابر شهرها به وفور دیده می‌شود، ناشی از بارش‌های اسیدی می‌باشد. این مساله در شهر تهران که آلودگی هوا در اکثر مواقع غالب است، شدت می‌یابد. خردگی آهن آلات مورد استفاده در اسکلت سازه و همینطور کربونیزاسیون و سولفاته شدن، مواردی هستند که می‌توان به کمک آب‌بندی نمای ساختمان به خوبی از آن‌ها جلوگیری کرد.

منظور از آب‌بندی نمای ساختمان چیست؟

اگرچه تا کنون با اشاراتی که انجام شد، به صورت کلی مفهوم آب‌بندی به خصوص در نما برای شما خواننده گرامی محرز گردیده؛ اما بر خود واجب می‌دانیم تا توضیحات بیشتری را پیرامون آن ارائه نماییم. منظور از آب‌بندی نمای ساختمان این است که درزهای روی نما که به موجب آن، آب و سایر مواد تخریب کننده همچون گرد و غبار، امکان نفوذ به درون نما را می‌یابند، پوشش داده شده و در اصطلاح عامیانه این درز‌ها «گرفته شوند». بدین شکل، از نفوذ مواد گفته شده جلوگیری کرده و در نهایت سلامتی ساختمان را بیش از پیش تضمین می‌کنید.

 

آب بندی نمای ساختمان بدون داربست، به کمک طناب

امروزه بیشتر خدماتیکه بر روی نمای سازه و در ارتفاع انجام می‌شود، به عنوان مثال شستشوی نما، پیچ و رولپلاک سنگ‌های نما و موضوع مورد بحث در این مقاله یعنی آب‌بندی نمای ساختمان، همگی به کمک طناب و بدون نصب داربست انجام می‌گیرد. دلیل این مساله آن است که نصب داربست کاری زمان بر بوده و در کنار کاهش سرعت انجام کار، باعث افزایش هزینه می‌شود. تیم پرشین نما نیز تمامی خدمات بر روی نمای سازه را با استفاده از طناب انجام می‌دهند.

آب‌بندی نمای کامپوزیت

آب بندی نمای شیشه ای

شیشه بدلیل زیباسازی نمای ساختمان و همینطور نورگیری عالی، یکی از انتخاب‌های پرطرفدار برای استفاده در نمای ساختمان‌ها و به خصوص ساختمان‌های تجاری می‌باشد. آب‌بندی این گونه نماها بدین شکل است که ابتدا قسمتی که از طریق آن، آب به داخل سازه نفوذ می‌کند، شناسایی شده و پس از تمیز کردن این درزها، آن‌ها را با چسب پلی یورتان یا چسب‌های سیلیکونی می‌پوشانیم. انتخاب چسب پلی یورتان هزینه بالاتری را به همراه دارد اما بدلیل مقاومت بسیار بالای آن، آب‌بندی همیشگی ساختمانتان را به همراه خواهد داشت.

آب بندی نمای آجری و سیمانی

آسیب ناشی از بارش در نماهای سیمانی، سنگی و آجری عمدتا بدلیل ترک‌های ایجاد شده در این مصالح می‌باشد. برای این منظور ابتدا بایستی قسمت آسیب دیده شناسایی شده و پس از تراشیدن اطراف آن، از چسب‌های سیلیکون و پلی یورتان برای پوشاندن ترک، استفاده می‌گردد.

آب بندی نمای کامپوزیت

در نماهای کامپوزیت در صورتی که لاستیک‌های مخصوص آب‌بندی در آن‌ها به دلالیل مختلف کارایی خود را از دست بدهند، بایستی آب‌بندی نمای ساختمان صورت گیرد. برای این منظور ابتدا لاستیک‌های به کار رفته در درزهای مورد نظر، جدا شده و این درزها تمیز می‌گردند. سپس درزهای مذکور باچسب پلی یورتان پر می‌گردند.

 

استفاده از تکنولوژی نانو در آب‌بندی نما

استفاده از تکنولوژی نانو در آب‌بندی نمای ساختمان

حضور نانو در عرصه تکنولوژی تحولات عظیمی را به همراه داشته است. این فناوری حضور خود را در بخش ساختمان سازی و آب‌بندی نمای ساختمان نیز باز کرده است. پوشش نانو یکی از بهترین روش ها برای محافظت از سازه در برابر انواع اثرات تخریبی اشاره شده در بالا، می باشد. از جمله خواصی که استفاده از پوشش نانو بر روی سطوح به همراه دارد عبارت است از: مقاومت بالا در برابر نفوذ انواع بارش و همینطور مقاومت در برابر بارش های اسیدی، محافظت از سازه در برابر اشعه UV خورشید، محافظت از رنگ ساختمان در برابر پوسته پوسته شدن و غیره.

منبع:سایت پرشین نما

  • پرشین نما ...
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • پرشین نما ...
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • پرشین نما ...